Omtale fra forlaget
Dette er boken for alle som er glade i Roma. Følg journalist Katie Parla og fotograf Kristina Gill på deres spennende reise inn i Den evige stads kjøkkenkultur! Noen av Romas beste kokker, bakere og bartendere har delt sine hemmeligheter med dem. Boken er spekket med oppskrifter på klassikere som cacio e pepe og pollo alla romana. Men her finner du også moderne snacks og småretter i en voksende gatematkultur, i tillegg til nesten glemte oppskrifter. Alle er enkle å lage, og fulle av fristende og herlige smaker.
Dette er en reise- og kokebok i ett - som er illustrert med nydelige fotografier, reportasjetekster og adresseliste til Katie Parlas og Kristina Gills personlige favorittsteder.
Forlag Memo
Utgivelsesår 2016
Format Innbundet
ISBN13 9788293493013
EAN 9788293493013
Omtalt sted Roma
Språk Bokmål
Sider 254
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket