Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka presenterer et utvalg oppskrifter fra Provence. Forfatteren forteller også om regionens unike produkter og kulinariske tradisjoner. Med nettadresser og register.
Omtale fra forlaget
De aller beste provencalske rettene La deg inspirere av lekre fotografier som viser områdets store utvalg av råvarer. Prøv rettene, som alle har den særegne smaken og karakteren som kjennetegner denne vakre franske regionen. Gled deg over Clare Fergusons fascinerende fortellinger om unike produkter og kulinariske tradisjoner.Alle oppskriftene er gjennomgått av Ingrid Espelid Hovig.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2008
Format Innbundet
ISBN13 9788205378902
EAN 9788205378902
Omtalt sted Frankrike
Språk Bokmål
Sider 159
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket