Smaken av jern: Innerst i Romsdalsfjorden strever Anna og Johan inn i alderdommen mens samfunnsutviklingen setter et stadig sterkere preg på deres liv. De to eldste sønnene har flyttet ut og tilbake på Skrede blir Erlend, den yngste. Etter en vanskelig barndom som mobbeoffer og utstøtt, bryter han sammen i langvarig sykdom. Men han reiser seg igjen og oppnår målet om å bli et gangs menneske. Brødre: Smått om senn kommer Anna over savnet av mannen, og hun begynner å bygge opp sitt eget liv. Mest uroer hun seg for hva som skal skje med bruket, og hvordan det skal gå med de tre sønnene. Med disse to romanene avsluttes romansyklusen om Anna og Johan. De to første bøkene er Din plass på jorda og Solregn over Skrede.
Utgivelsesår 2010
ISBN13 9788203195792
EAN 9788203195792
Omtalt sted Møre og Romsdal
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.