Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
I denne boken presenteres nærmere 70 retter som har fått navn etter mer eller mindre kjente personer. Her finner du både klassikere som Jansons fristelse, biff à la Lindstrøm og pêche Melba, og mindre kjente retter som kong Henriks hønsegryte, Strinbergs ertesuppe og flyndre Walewska. Boka presenterer de forskjellige personene og forteller hvorfor og hvordan de havnet på menyen.
Omtale fra forlaget
I denne boken presenteres nærmere 70 retter som har fått navn etter mer eller mindre kjente personer. Her finner du både klassikere som Jansons fristelse, biff à la Lindstrøm og pêche Melba, og mindre kjente retter som kong Henriks hønsegryte, Strinbergs ertesuppe og flyndre Walewska. Boka presenterer de forskjellige personene og forteller hvorfor og hvordan de havnet på menyen.
Forlag J.M. Stenersens forlag
Utgivelsesår 2002
Format Innbundet
ISBN13 9788272013317
EAN 9788272013317
Språk Bokmål
Sider 147
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket