Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka gir en innføring i vinsmaking. Her får man vite hvordan man smaker og beskriver forskjellige vinsorter, forskjellen på de ulike hvite og røde druesortene og hvilke type viner som blir laget av de forskjellige sortene. Boka tar også for seg sterke og musserende viner, hvordan man servere vin og hva man kan servere til. Har ordliste og stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Britiske Jancis Robinson, som kan smykke seg med den høythengende tittelen Master of Wine, er kjent som en av de mest talentfulle vinskribentene i verden. I Smak på vin byr hun på et komplett vinkurs som gir en enestående innføring i vinens verden.
Robinson har utviklet et spennende smakekurs basert på praktiske øvelser. Og hva er vel bedre enn å lære gjennom å smake? Boken forteller om hvordan man kombinerer vin og mat, og leseren får også bred kunnskap om de ulike druetypene og de enkelte vinene. Dette er nyttig og nødvendig viten hvis man skal få full glede av de enkle og morsomme smaksøvelsene.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 2003
Format Innbundet
ISBN13 9788203229091
EAN 9788203229091
Språk Bokmål
Sider 208
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket