Smak på Einsteins hjerne!

din guide til godt, dårlig og ren bløff i vitenskapen

av (forfatter), Warren Clark (illustratør) og Øystein Randers-Pehrson (oversetter).

Humanist forlag 2003 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Noen ganger brukes vitenskapen til å påstå at et produkt er "trygt" eller "farlig", eller for å overbevise deg om fordelene ved å bruke et bestemt produkt. Denne boka foreslår strategier og morsomme teknikker for å kunne sortere ut utilstrekkelig, feilaktig eller falsk vitenskap. Har register, ord- og litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Noen ganger brukes vitenskapen til å påstå at et produkt er "trygt" eller "farlig", eller for å overbevise deg om fordelene ved å bruke et bestemt produkt. Denne boka foreslår strategier og morsomme teknikker for å kunne sortere ut utilstrekkelig, feilaktig eller falsk vitenskap. Har register, ord- og litteraturliste.

Bokdetaljer

Forlag Humanist forlag

Utgivelsesår 2003

Format Heftet

ISBN13 9788290425604

EAN 9788290425604

Genre Humor

Språk Bokmål

Sider 111

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket