Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken tar leseren med på en reise gjennom lokale mattradisjoner og lokal kulturhistorie. 18 ulike steder blir presentert. Boka kan brukes som en veiviser for severdigheter i regionen, samtidig som den inneholder mange oppskrifter som gir en smakebit av det denne regionen har å tilby av matkultur. Med register og smakskart.
Omtale fra forlaget
Bli med på en reise gjennom Romerike . fylt med velsmakende mat og lokal kulturhistorie. Les historien om flere av våre vakreste storgårder, møt menneskene som bor der og se hvilke smaksopplevelser de kan by på. Detaljerte oppskrifter gir deg muligheten til selv å lage alle rettene som presenteres. Denne boken serverer rause posjoner med smak av Romerike. Velbekomme!
Forlag Bak syv blåner
Utgivelsesår 2000
Format Innbundet
ISBN13 9788292255001
EAN 9788292255001
Omtalt sted Akershus
Språk Bokmål
Sider 136
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket