Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken tar leseren med på en reise gjennom lokale mattradisjoner og lokal kulturhistorie i Follo. 16 ulike steder blir presentert. Boka kan brukes som en veiviser for severdigheter i regionen, samtidig som den inneholder mange oppskrifter som gir en smakebit av det denne regionen har å tilby av matkultur. Har register.
Omtale fra forlaget
Denne boka tar deg med på en opplevelsesrik reise gjennom Follo, fylt med god mat og lokal kulturhistorie. Les historien om steder som Son Kro, Oscarsborg Festning, Villa Sandvigen, Tyrigrava, Sandbakken markastue og Reenskaug Hotel. Møt menneskene som jobber på de til sammen 16 stedene som presenteres og se hvilke smaksopplevelser de kan by på. Boka er illustrert med et stort antall bilder. Detaljerte oppskrifter gjør at du selv kan lage alle rettene som bys fram. Denne boka serverer rause porsjoner med smak av Follo. Velbekomme. Dette er forfatternes fjerde lokalhistoriske kokebok. Tidligere bøker har omhandlet Romerike, Valdres og Oslo. I tillegg har Einbu og Søbye gitt ut flere bøker om natur, friluftsliv, lokalhistorie og kulturminner i østlandsområdet og i landet forøvrig.
Forlag Kulturforl.
Utgivelsesår 2008
Format Innbundet
ISBN13 9788292255063
EAN 9788292255063
Omtalt sted Akershus
Språk Bokmål
Sider 128
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket