Småviltjakt og ørretfiske

av (forfatter).

Kolofon 2009 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatteren tar utgangspunk i sin fars historier om jakt i "gamle dager". Historiene i denne boken handler om jakt og fiske i en tid da skogen var fri for bilveier og snauhogde flater, og da småviltjakt var et bidrag til husholdningen.

Omtale fra forlaget

Bjarne Steen var bare en guttunge da faren tok han med på den første jaktturen. Senere har det blitt utallige turer med jakt- og fiskevenner. I unge år jaktet han hare og rev, men i voksen alder har det mest blitt rype- og skogsfugljakt. Steen var også en ivrig deltager på jaktprøver og hundeutstillinger, og to av hans hunder har oppnådd å bli norske Championer. I nesten 30 år har han drevet avl på engelske settere, og hunder fra Kvernbakken kennel har markert seg innen hundesporten. Somrene tilbrakte Steen på elva, eller han streifet rundt i skog og fjell med fiskestanga. Han er også lidenskapelig interessert i litteratur. Med slike forutsetninger er det ikke rart at han lyktes da han omsider tok pennen fatt. Bjarne Steen har tidligere skrevet tre bøker. Om den første boka - som var viet jakt og fiske - ble det blant annet skrevet følgende: "På området som vanligvis domineres av fag- og reportasjebøker, har Steen klart å skape litteratur. Hans vare og fine skildringer av natur, dyr og mennesker, gir dype og varige inntrykk. Det er ei bok som det tar noen få timer å lese, men mange år å glemme." Anders Bye - forfatter og tidligere bokanmelder i Drammens Tidende

Bokdetaljer

Forlag Kolofon

Utgivelsesår 2009

Format Innbundet

ISBN13 9788230005507

EAN 9788230005507

Språk Bokmål

Sider 197

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket