Smått og stort

en bok om arbeidet i barnehagen

av (forfatter).

Gyldendal akademisk 2008 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka gir en grunnleggende innsikt i hva som kreves for å arbeide i en barnehage, men inneholder også ideer og inspirasjon til å fylle denne oppgaven på en god måte. Blant temaene som blir tatt opp er: Arbeid med barn i gruppe, Foreldresamarbeid, rammeplan, lek, og læring. Boka kan brukes både til selvstudie og gruppeveiledning av assistenter.

Omtale fra forlaget

Denne boka gir deg grunnleggende innsikt i hva som kreves for å arbeide i en barnehage, men også ideer og inspirasjon til å fylle denne oppgaven på en god måte. Alle som arbeider i barnehage har en travel, hyggelig og meningsfylt jobb. Ingen dager er like. Planer, rutiner og tradisjoner påvirker barnehagens virksomhet. Likevel har du stor grad av frihet i ditt arbeid med å engasjere og tilrettelegge for barnas utvikling og læring. I tillegg til å skape kontakt med barna er samarbeidet med foreldre og kollegaer viktig.Annlaug Madland tar opp temaer som:* arbeid med barn i gruppe* foreldresamarbeid* rammeplan for barnehagen* lek* læringBoka egner seg til selvstudie, men den er også tilrettelagt for gruppeveiledning av assistenter.Dette er en bok som beskriver min arbeidsdag i barnehagen til punkt og prikke!Mange tror at det er en enkel sak å jobbe i barnehage, men vi møter mange barn med ulike behov og må opptre som både støttespillere og veiledere. Denne boka gir tips om hvordan man kan hanskes med vanskelige situasjoner i barnehagen, samtidig som den setter fingeren på alle de positive sidene ved min jobb. Når vi arbeider i barnehage er det mange områder vi skal dekke og mange ting som må gjennomføres, men ofte finnes det ikke retningslinjer for hvordan dette skal oppnås.Jeg anbefaler alle som jobber i en barnehage, både assistenter og førskolelærere, å lese boken fordi den er lærerik og fordi det er satt ord på de fleste ting vi møter i vår arbeidsdag.Anita Merete Andreassen, Barnehageassistent, Lurvelegg barnehage, Fredrikstad

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal akademisk

Utgivelsesår 2008

Format Heftet

ISBN13 9788205000001

EAN 9788205000001

Språk Bokmål

Sider 123

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket