Oppslagsbok for småbedriftseiere og selvstendig næringsdrivende. Boka gir tips og råd angående områder hvor privatøkonomi og bedriftsøkonomi overlapper hverandre og inneholder også mye privatøkonomisk stoff. Boka tar bl.a. opp selskapsorganisering, etablering og drift, skatt, bilordninger, arv, sparing, aksjer, forsikring, trygderettigheter, lån og støttemuligheter. Har stikkordregister.
Boken er den eneste i sitt slag som er spesielt skrevet for småbedriftseiere og næringsdrivende, og samtidig handler om privatøkonomi.
Denne boken ser på helheten, hva som totalt sett er best for deg og din bedrift. Privatøkonomien og bedriftens økonomi overlapper hverandre på mange områder. Her får du konkrete råd og tips på disse områdene. Samtidig er boken fullstappet av annet viktig privatøkonomisk stoff..Du trenger ikke å lese boken fra perm til perm. Slå opp på det som er aktuelt for deg, akkurat når du trenger det. Hvordan skal du organisere bilholdet? Bør jeg ta ut utbytte? Hva kan jeg ta ut skattefritt? Skal du låne penger? Hva med skatt? Skal du plassere penger? Skal du kjøpe livsforsikring? Spare i aksjefond? Alle slike viktige spørsmål for du svar på i denne boken.
Forlag Pengeforl.
Utgivelsesår 2003
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket5 bokelskere følger dette verket.