Omtale fra forlaget
Her lærer du kunsten å konservere råvarer! Sank inn sommeren, legg godsakene på glass og nyt når høsten kommer.
Kjenn på følelsen av å spise noe du har laget med omtanke, eller del gleden med venner. Ved hjelp av en fin etikett blir dette vakre og populære gaver utover vinteren.
Rene råvarer, tradisjonsrike teknikker og spennende ingredienser kommer sammen i denne inspirerende og praktiske boken. Det benyttes nordiske råvarer man finner i matbutikken (eller selvdyrket eller selvplukket i naturen). Du får råd om utstyr og fremgangsmåter for hver teknikk, og tips som hjelper deg til å lykkes. Her er ikke bare standardoppskrifter, men spennende varianter som kimchi, syltet hvitløk, oljer, chutney, tørket sopp, snaps og pulveriserte bær. Både matentusiaster og hobbykokker vil finne inspirasjon i denne flotte boken.
Forlag Cappelen Damm
Utgivelsesår 2013
Format Innbundet
ISBN13 9788202403355
EAN 9788202403355
Språk Bokmål
Sider 128
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket