Slutt å røyke

av (forfatter) og Olav Grinde (oversetter).

Practical Joy 2008 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken gir deg en tilnærming som gjør det enklere å stumpe røyken. Gjennom en metode med enkle øvelser for å omprogrammere tankene dine, får du trent kroppen og sinnet ditt til å ikke lengre føle behov for sigaretter.

Omtale fra forlaget

ER DU KLAR TIL Å SLUTTE Å RØYKE EN GANG FOR ALLE? I løpet av de siste femten årene har Paul McKenna, Ph.D., utviklet en helt unik tilnærming som gjør det overraskende enkelt å stumpe røyken. Gjennom en metode med enkle øvelser for å omprogrammere tankene dine, får du trent kroppen og sinnet ditt til ikke å føle behov for sigaretter . og til å få et bedre liv uten dem. En av de beste nyhetene er at du høyst sannsynlig vil oppnå dette uten å gå opp i vekt. Boken inneholder også en CD som vil gi deg en ekstra støtte på veien. Over 200 millioner har sett Paul McKenna på TV. I Norge kjenner vi han fra NRK og TVNorge, og i 2009 kommer han på TV2. Han har hjulpet kongelige, kjendiser, toppidrettsutøvere og .oss vanlige. over hele verden til å skape varig positiv forandring på flere områder. Slutt å røyke i dag har virkelig blitt en av hans største sukséer, og boken er gitt ut på 7 forskjellige språk og solgt i million opplag.

Bokdetaljer

Forlag Practical Joy

Utgivelsesår 2008

Format Heftet

ISBN13 9788292956014

EAN 9788292956014

Språk Bokmål

Sider 141

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket