Slik påvirker genene vekten din

av (forfatter), Anna Bratt (forfatter) og Lars Nygaard (oversetter).

Pax 2012 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka tar for seg overvekt og fedme ut i fra et genetisk perspektiv. Den forteller om slanking, overvekt og DNA på en enkel måte og går grundig gjennom hvilke slankemetoder som har støtte i vitenskapen. Den gir også et kort innblikk i genforskning i fortid og nåtid, og råd om mat og mosjon.

Omtale fra forlaget

Alt er ikke din skyld! Fedme og overvekt er arvelig - og blant de mest arvelige tilstandene vi kjenner til. Genene våre bestemmer i hvilken grad vi er følsomme for fett, karbohydrater og for lite mosjon. DNAen vår gir oss ulike forutsetninger, likevel forsøker ulike slankeguruer å tre samme slankeregime ned over hodene på alle. Men mens ekspertene har kranglet, har genetikken gjort dramatiske fremskritt. Vi står nå på terskelen til det som kalles "personlig medisin" - også på dette området. Boka viser hvilke slankemetoder som har vitenskapelig støtte og gir samtidig håndfaste råd om mat og mosjon og - tips om hvordan du bedre kan forstå dine egne genetisk forutsetninger. Virker LCHF-dietten også for deg? Karin Bojs har vært vitenskapsredaktør i Dagens Nyheter i femten år. Hun er æresdoktor ved Stockholms universitet og har fått flere store priser for arbeidet sitt. Anna Bratt har lang erfaring som journalist. Hun har vært arbeidsleder og reporter i Dagens Nyheter siden 1999, og helsejournalist de siste fire årene.

Bokdetaljer

Forlag Pax

Utgivelsesår 2012

Format Innbundet

ISBN13 9788253035024

EAN 9788253035024

Språk Bokmål

Sider 143

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket