Slik lærer du å svømme

av (forfatter), Per Irgens (forfatter), Øyvind Westgård (illustratør) og Norges svømmeforbund (utgiver).

Bodoni 2005 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka er skrevet for den som skal lære barn og voksne å svømme, eller den som ønsker å lære å svømme på egenhånd. Boka henvender seg til foreldre, instruktører, lærere og studenter. DVD-en inneholder grunnleggende øvelser for svømming. Den er ment som en øvelsesbank for den som ønsker å lære å svømme, eller forbedre svømmeteknikken sin.

Omtale fra forlaget

Del I av boken er skrevet for alle som skal lære å svømme, eller som ønsker å lære å svømme på egen hånd Den grunnleggende filosofien i boken er at for å lære å svømme må man først kunne dykke. Trygghet i og under vann oppnår vi ved å mestre de fire kjernefunksjonene dykke - flyte - gli - fremdrift. Del I viser hvordan vanntilvenningen kan gjennomføres slik at eleven venner seg til forholdene i vann og blir trykk. Det er grunnlaget for å mestre forholdene i vann gjennom 20 kjerneøvelser som munner ut i svømmedyktighet. Del II gir det teoretiske grunnlaget som gir innsikt i - hvordan vannets egenskaper påvirker svømmeopplæringen, - hvordan læring foregår, - metodene som er mest velegnet i svømmeopplæring og - hvordan svømmeopplæringen bør organiseres. Boken er pensum for instruktører ved Norges Svømmeskole. Den henvender seg til foreldre, instruktører, lærere og studenter, og er velegnet i svømmeopplæringen i skolen, klubber, lag og organisasjoner som driver med svømmeopplæring.

Bokdetaljer

Forlag Bodoni

Utgivelsesår 2005

Format Heftet

ISBN13 9788271283865

EAN 9788271283865

Språk Bokmål

Sider 148

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket