Slik kan livet også være

av (forfatter) og Espen Børhaug (medforfatter).

Kapabel 2007 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I denne boken ser forfatteren tilbake på tjue års prestetjeneste i Bergen by. Historiene handler om gleder og sorger, smil og tårer.

Omtale fra forlaget

"Det er jo særlig én bok som er viktig når vi snakker om dåpen og andre nådemidler..?" Ja, det er nok det, tenker han. Så tenker han at det nok ikke skal bli så lett å forsvare sin laudable karakter fra skriftlige eksamener. Med ustø hånd fyller han vann i det siste pappkruset. "Det er en spesiell forfatter vi skal frem til her da, kanskje?" spør han med sprukken stemme. Publikum vrir seg i stolene. Dette er vondt å se på. "Det er vel mer korrekt å si at det er flere." Han har karakteren 2,5 å forsvare. Dersom dette går riktig galt, kan han kysse tre tideler og lauden farvel. "Den er delt i to..." "Bibelen! BIBELEN!" Og slik ble Thor Brekkeflat gateprest. Thor Brekkeflat, urmakerlærlingen og kopimaskinreparatøren som en dag fikk et brev der han ble kallet til prest. I denne boken forteller Thor Brekkeflat egne historier fra sine år som gateprest i Bergen. I tillegg får du historien om Brekkeflat sitt eget liv, skrevet av Espen Børhaug. Thor Brekkeflat (f. 1955) har arbeidet i 20 år som prest, de ti siste som gateprest i kirkens bymisjon. Espen Børhaug (f. 1966) er til daglig journalist i Bergensavisen.

Bokdetaljer

Forlag Kapabel

Utgivelsesår 2007

Format Innbundet

ISBN13 9788281630178

EAN 9788281630178

Omtalt sted Bergen

Omtalt person Thor Brekkeflat

Språk Bokmål

Sider 130

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket