– Vinteren 1884 kom Niels på nytt besøk da jeg satt på festningen, fortalte Kristian. Jeg så øyeblikkelig på ham at noe var galt. Fullstendig galt … Han tidde og samlet seg for å orke det som måtte komme. Det kjentes ut som en jernklo strammet seg rundt hjertet til Inga. Var det ikke slutt på elendigheten? Hadde ikke familien hennes opplevd nok? Hun glemte å puste av redsel. – Niels ordla seg så skånsomt han kunne, men … Virkeligheten var like grusom for det … Kristian foldet hendene over trestolpen og skuttet seg. Uten å tenke grep Inga ham i armen. – Si det, far. Du får ikke pine meg lenger nå! Da løftet Kristian hodet og kikket sørgmodig på henne. – Jenny, din mor, var blitt med barn, Inga. Knut Levords barn. Dette er siste bok i denne serien! www.ingasvartdal.no
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2005
ISBN13 9788202244552
EAN 9788202244552
Serie Inga Svartdal (12)
Genre Romantikk Historisk litteratur
Omtalt tid 1900-1914
Nye intriger dukker opp i bok for bok, samtidig som vi får vite litt etter litt hva slektsfeiden er... På en finurlig og spennende måte lar Toril oss få ta del i denne slektsfeiden og hvor alle trådene blir samlet i siste bok. Etter å ha lest den for andre gang må jeg si at Inga og faren hennes er de som står sterkest frem for meg.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketMen døden brydde seg aldri om når det passet. Den svingte jåen når man minst ventet det.