Et mord på en internasjonal våpenmagnat i 1980 fører til en opprulling av mange skjebner og begivenheter som er koplet til hverandre. Mens leseren blir tatt med bakover i tiden sammen med hovedpersonene, ruller forfatteren opp hele den vestlige verdens storpolitiske utvikling fra 1930-tallet til Libanon-krisen. Etter hvert utdypes menneskeskildringen mer og mer, og handlingen stiger i spenning. Hvilken sammenheng er det mellom noen ungdomsskjebner i 1932 og mordet i 1980?
Utgivelsesår 2008
ISBN13 9788203193583