Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
I denne boken gir polfarer og friluftsekspert Børge Ousland råd og tips til hvordan man kan utnytte mengden av råvarer den norske naturen har å by på. Boken har et vell av oppskrifter med alt fra sjømat, fisk, stor- og småvilt til bær, sopp og urter.
Omtale fra forlaget
Endelig en kokebok for tur- og matglade folk om innhøsting, fangst og, ikke minst, bruk av råvarer fra vår norske natur, skrevet av en av våre store eventyrere. Polfarer og friluftslivekspert Børge Ousland har vært ute en vinternatt før og har et vell av råd og ideer til hvordan du kan nyttiggjøre deg av naturens eget spiskammer, enten du er ute på tur eller vil kose deg med maten hjemme i din egen stue. Her er flust av deilige oppskrifter med alt fra sjømat, stor- og småvilt til bær, sopp og urter. Boka er rikt illustrert med bilder av så vel hyggelige og tøffe naturopplevelser som lekre fotografier av de ferdige rettene.
Forlag Kagge
Utgivelsesår 2005
Format Innbundet
ISBN13 9788248905356
EAN 9788248905356
Språk Bokmål
Sider 174
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket