Skrubbsulten

mat fra naturens eget kjøkken

fisk, sopp, kjøtt, bær, fugl, skjell, sjømat, urter

av (forfatter).

Kagge 2005 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I denne boken gir polfarer og friluftsekspert Børge Ousland råd og tips til hvordan man kan utnytte mengden av råvarer den norske naturen har å by på. Boken har et vell av oppskrifter med alt fra sjømat, fisk, stor- og småvilt til bær, sopp og urter.

Omtale fra forlaget

Endelig en kokebok for tur- og matglade folk om innhøsting, fangst og, ikke minst, bruk av råvarer fra vår norske natur, skrevet av en av våre store eventyrere. Polfarer og friluftslivekspert Børge Ousland har vært ute en vinternatt før og har et vell av råd og ideer til hvordan du kan nyttiggjøre deg av naturens eget spiskammer, enten du er ute på tur eller vil kose deg med maten hjemme i din egen stue. Her er flust av deilige oppskrifter med alt fra sjømat, stor- og småvilt til bær, sopp og urter. Boka er rikt illustrert med bilder av så vel hyggelige og tøffe naturopplevelser som lekre fotografier av de ferdige rettene.

Bokdetaljer

Forlag Kagge

Utgivelsesår 2005

Format Innbundet

ISBN13 9788248905356

EAN 9788248905356

Språk Bokmål

Sider 174

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket