To maskerte menn raner en bank i Oslo. Under ranet blir en kvinnelig bankfunksjonær drept. Ranerne får med seg nærmere en million kroner.Den intense jakten på morderen fører oss til Kairo, Alexandria og Roma. Den døde kvinnens forlovede blir skygget av politiet. Hadde han noe med ranet å gjøre? Han kommer i kontakt med en norsk kvinne,men hun viser seg å være et farlig møte - han må bøte med livet. Ikke lenge etter blir den norske kvinnen funnet skutt. Har de tre mordene noen sammenheng? En psykologisk thriller der etterforskerne spiller en like stor rolle som forbryterne.
Utgivelsesår 1985
ISBN13 9788203150975
EAN 9788203150975
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket«Hun fantes.
Den sære ubeskrivelige skjønnheten som kanskje også andre opplevde
(Hvordan kunne han vite noe om det?), når de så «sitt» ansikt, «sitt» menneske.
Han trodde gjerne på idealmål, og klassisk skjønnhet, skalaer fra en til ti,
hva som helst. Når det kom til stykket, var det ikke det som betydde noe.
Til idealene måtte en ha avstand. Å kjenne et menneske, og være glad i et menneske, gjorde idealene nærmest uinteressante.
Likevel – han syntes selvfølgelig at hun var noe av det vakreste som fantes.
Og at det ikke var en hildring, eller et selvbedrag."