Skjult bak masken ; Brennende flammer

av (forfatter) og Jayci Lee (forfatter).

Harlequin 2025 E-bok

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos ark.no

Skjult bak masken Miniserie: Søstrene fra Savannah (1) Det er tryggest å skjule seg bak en maske, men hva skjer om man lar den falle? Da Royce Brazier ansetter den beste arrangementsplanleggeren i Savannah for å organisere et veldedig maskeradeball, er det bare enda en stjerne i boken hans. Men det viser seg raskt at Jasmine Harden ikke er en lakei han kan sjefe rundt, og det tar ikke lang tid før den energiske alenemoren og den sjarmerende lille jenta hennes trenger gjennom den harde masken Royce skjuler seg bak. Om du er svak for forhold der romantikken blomstrer på tross av klasseforskjeller er den nye miniserien Søstrene fra Savannah midt i blinken for deg. Her kolliderer hardtarbeidende milliardærer med lidenskapelige kvinner som ikke lar seg blende av all rikdommen. Men kan lidenskapen utvikle seg til noe mer når man tilhører helt forskjellige verdener? Skjult bak masken er første bok i serien. Brennende flammer Miniserie: Hansols arvinger (1) «Vil du at jeg skal finne en kone til deg?» «Nei, jeg vil at du skal bli kona mi.» Garrett Song er så nær ved å ta over familiens moteimperium, men farmoren hans, familiens mektige matriark, stikker kjepper i hjulene for ham. Hun krever at han gifter seg, noe han absolutt ikke vil, og dessuten med en kvinne hun har valgt ut. For å slippe unna ber han kollegaen Natalie Sobol om å late som hun er kona hans. Så snart planen settes til verks, oppstår det imidlertid et problem: Det blusser opp flammer mellom dem som viser seg å være umulige å slukke … De tre søsknene Song er så ulike man bare kan bli – når det gjelder yrkesvalg. For til tross for at de alle har fremgangsrike karrierer og står støtt på egne ben i USA, pregess de av sin koreanske arv. Når kjærligheten dundrer inn, snus alt opp ned … Brennende flammer er første del av miniserien Hansols arvinger.

Forlag Harlequin

Utgivelsesår 2025