Skjebnemøtet Miniserie: Devereaux Inc. (3) Et tilfeldig møte med Lennox Carlisle er nøyaktig den typen trøbbel hun er ute etter. Da bestefaren blander seg inn i milliardavtalen hun er i ferd med å dra i land for familiebedriften, føler Amara Devereaux-Rodriguez seg både sveket og opprørsk. Men en lidenskapelig natt med ordførerkandidaten Lennox Carlisle viser seg raskt å få konsekvenser utenfor soverommet også. Kan hun kvele lidenskapens flammer før de brenner alle ambisjonene hennes ned til grunnen? De er suksessfulle, vakre og dyktige. De vet hva de vil ha og de vet hvordan de skal oppnå det. I den nye miniserien Devereaux Inc. møter du sterke kvinner som har jobbet hardt for å realisere drømmene sine, men er suksess i arbeidslivet alt de drømmer om? Skjebnemøtet er tredje bok i miniserien. Askepott i New York Miniserie: Eden-imperiet (2) Askepotts drømmeprins viser seg å være familiens største mareritt! Emma Stewarts verden blir snudd på hodet da hun får vite at hun tilhører familien som eier et av New Yorks største varehus. Plutselig er hun en av de kjente og glamorøse halvsøstrene. Hun har knapt klart å venne seg til tanken da hun møter Daniel Stone på en veldedighetstilstelning. Lidenskapen slår ned som et lyn. Det hun ikke vet, er at Daniel er arvingen til det konkurrerende varehuset Stone's, og at han er ute etter å ta hevn over rivalen. Men vil han ha hjerte til å gjennomføre planen sin? De tre søstrene kommer til å arve familien Edens mektige forretningsimperium. Men New York lokker med forbuden frukt og fristelser de ikke kan motstå, og snart står alt på spill. Les om lyst, begjær og maktspill i den nye miniserien Eden-imperiet. Dette er del to.
Forlag Harlequin
Utgivelsesår 2025