Frisøren Angelika fungerer som en matchmaker i Visby med liv og lyst. Men hvordan skal hun finne kjærligheten selv? På Södertorg i Visby ligger Salon d'Amour. Når du kommer inn i frisørsalongen min spør jeg: "Hva kan jeg gjøre for deg?" Jeg mener ikke bare håret ditt. Jeg mener: "Hva kan jeg gjøre for deg i livet ditt?" Min ambisjon er større enn å få en fin hårklipp, det er å gi deg en time. Som frisør møter jeg mennesker i alle livssituasjoner. Bryllup, begravelser, separasjoner og konfirmasjoner. Livshistoriene kommer i glimt, noen ganger får jeg betroelser. Du kan stole på min konfidensialitet - dine hemmeligheter forblir hos meg. Jeg har en ung mann fra Grötlingbo til å hjelpe meg i salongen. Han heter Ricky. Jeg har lovet moren hans å rydde rommet hans og lære ham å lage mat. Hvis du er en lojal kunde og tør å se deg i speilet mitt, kan alt skje. Vi sees på Salon d'Amour! Angelika Lagermark
Utgivelsesår 2022
Format Lydfil
ISBN13 9788202780647
EAN 9788202780647
Genre Romantikk
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.