Boka gir tips og råd til menn som enten er i ferd med å oppleve et samlivsbrudd, har blitt forlatt eller selv har brutt ut av et forhold. Den gir tips som gjør at du kan unngå at forholdet blir brutt og tips som gjør at du er forberedt dersom forholdet går i stykker.
Erlend Eskeland og Jon Toset . kjent fra TV og radio . har gått sammen om å gi trøst og råd til alle samlivsbrudne menn. Skilt mann handler om skilsmissen sett fra mannens side og er en overlevelsesbok full av humor og praktisk alvor. Boken har alle nødvendige tips (forfatterne har også fått gode innspill fra ulike fagfolk), en rekke selvtester og selvsagt et kort panikk-kapittel for å hjelpe den forlatte mannen over de første harde dagene. Muntert illustrert av Frode Øverli.
Utgivelsesår 2003
ISBN13 9788203227998
EAN 9788203227998
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.