Omtale fra forlaget
Skillebekk surdeig er en inspirerende og nydelig illustrert bok om hvordan du med både tradisjonelle og enkle teknikker kan bake den deiligste surdeigsbakst. Her er oppskrifter på tradisjonelle brød, festbrød, småbrød, eltefrie brød, pizza, søtbakst og snacks av surdeig. I tillegg får du trinn-for-trinn-instruksjoner om hvordan du kan lage de mest fantastiske mønstre på baksten din, for i tillegg til sin enkle framgangsmåte, er det vakker dekor Skillebekk surdeig er spesielt kjent for. Her får du virkelig gode ideer til hvordan du kan lage individuelle og personlige brød. Martine Myhrum Sletmoen bor på Skillebekk i Oslo, hvor hun deler tips og triks til surdeigsbaking gjennom instagramkontoen Skillebekk surdeig. Hun får daglig meldinger fra hele landet fra folk som har forsøkt å komme i gang med surdeigsbaking, men ikke fått det helt til før de fulgte hennes enkle veiledning. Martine har egen serie på Matkanalen, Surdeigsskolen. Hun er utdannet maskiningeniør og jobber i forsvarsindustrien.
Forlag Cappelen Damm
Utgivelsesår 2021
Format Innbundet
ISBN13 9788202699536
EAN 9788202699536
Språk Bokmål
Sider 239
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket5 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket