Boken gir en beskrivelse av de deler av skattereformen som gjelder beskatning av aksjeselskaper og selskapsdeltakere. Den gir råd om hvordan man bør tenke og planlegge i forhold til de nye reglene. Målgruppen er de som har eller har tenkt å erverve eierandeler i selskaper eller driver næringsvirksomhet, samt ethvert aksjeselskap.
Skattereform 2004-2006 gir en oversiktlig og lett tilgjengelig beskrivelse av de deler av skattereformen som gjelder beskatning av aksjeselskaper og selskapsdeltakere. Et formål med boken er den skal gi grunnlag for planlegging i forhold til de nye reglene. For å belyse dette er det lagt inn flere konkrete eksempler.Boken retter seg først og fremst mot dem som driver næringsvirksomhet eller planlegger å erverve eiendeler i selskaper, primært aksjeselskaper. Den kan også leses av personer uten spesiell skatterettslig kompetanse.
Boken utgis i samarbeid med Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA (se www.steenstrup.no).
Forlag Cappelen Damm akademisk
Utgivelsesår 2005