Post for post får leseren veiledning i å fylle ut selvangivelsen. Samtidig får man mange tips om hvordan man kan oppnå lavere skatt for inntektsåret. Boken inneholder også en del spesialartikler om sentrale emner, og gir opplysninger om hvilke lover og bestemmelser fremstillingen bygger på. Har stikkordregister.
Skattebetalerforeningen har gitt skattejuridisk bistand til sine medlemmer i mange år, og vet av erfaring hvor problemene ligger. Boken følger selvangivelsen post for post. Det gir fyldig informasjon om de viktigste inntekts- og fradragsposter bl.a. om arbeids- og yrkesreiser
Beregn skatten selv
Få med alle fradrag
Egne emner om bl.a.:
- Aksjer/opsjoner- Bil/firmabil- Bolig (gevinst/tap)- Kost og losji- Lønns- og trekkoppgaven- Pendlere- Personinntekt- Skattefrie inntekter- Særfradrag
Boken er skrevet av seniorrådgiver i Skattedirektoratet Svein Tore Nilsen og advokat dr. jur. Jan Syversen, administrerende direktør i Skattebetalerforeningen.
Ønsker du informasjon om Skattebetalerforeningen, vennligst ring eller besøk oss på våre internettsider.
Forlag Skattebetalerforeningen
Utgivelsesår 2001