Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter på retter med hummer, kreps, reker, østers, sjøkreps, skjell og krabber. Med register.
Omtale fra forlaget
"Jeg elsker skalldyr! Bare ordet er ren poesi. Skalldyr er mat for guder, og gir oss mennesker en himmelsk smaksopplevelse." LEIF MANNERSTRÖM er en nestor innen svensk gastronomi, med en imponerende merittliste. Han skapte sammen med Christer Svantesson "det nye svenske kjøkkenet". Fra 1994 har han eid stjernerestauranten Sjömagasinet i Göteborg. Leif Mannerström har skrevet en rekke kokebøker. Han er en kjent kokk fra tv og radio, og har tre ganger blitt utnevnt til Kockarnas Kock. Har er tildelt Göteborgs kulturpris, Göteborg bys ærespris og Prins Bertils memorial - blant annet.
Forlag Kom forlag
Utgivelsesår 2009
Format Innbundet
ISBN13 9788292496619
EAN 9788292496619
Språk Bokmål
Sider 255
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket