Omtale fra forlaget
Kamskjell, reker, kreps og krabbe... I Aase Strømstads delikate kokebok finner du dem alle sammen, blant mange andre. Boka inneholder klassiske retter som rekecoctail, men også nye og eksotiske middager. Forfatteren presenterer sine beste salater, supper, forretter og hovedretter, og et eget kapittel med sauser. En grundig innføring i rensing og koking av skalldyr, og ikke minst i hvordan de skal spises, gjør boka ekstra brukervennlig.
Forlag Boksenteret
Utgivelsesår 1998
Format Innbundet
ISBN13 9788276831795
EAN 9788276831795
Serie Det norske kjøkken
Språk Bokmål
Sider 56
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket