Skalldyr

til hverdag og fest

av (forfatter) og Alf Börjesson (illustratør).

Boksenteret 1998 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Kamskjell, reker, kreps og krabbe... I Aase Strømstads delikate kokebok finner du dem alle sammen, blant mange andre. Boka inneholder klassiske retter som rekecoctail, men også nye og eksotiske middager. Forfatteren presenterer sine beste salater, supper, forretter og hovedretter, og et eget kapittel med sauser. En grundig innføring i rensing og koking av skalldyr, og ikke minst i hvordan de skal spises, gjør boka ekstra brukervennlig.

Bokdetaljer

Forlag Boksenteret

Utgivelsesår 1998

Format Innbundet

ISBN13 9788276831795

EAN 9788276831795

Serie Det norske kjøkken

Språk Bokmål

Sider 56

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket