Omtale fra forlaget
SjokoladeNorge har vært så heldige å få besøke 25 fantastiske produsenter av håndlaget sjokolade og konfekt, spredt utover hele Norge. I retur har vi fått med oss 50 herlige oppskrifter, en stor porsjon ny kunnskap og ikke minst en enorm glede, takknemlighet og beundring.
På vår reise har vi blant annet fått smake på ekte håndlaget sjokolade produsert med metoden fra «bean to bar». Det serveres alt fra herlige sjokoladedrikker, små fantastiske munnfuller med utrolig varierte fyll, fra det søteste bær til kraftig blåmuggost, øl og spennende smak av cider. Fantastiske sjokoladeplater der kakaobønnene sin opprinnelse får skinne igjennom eller med søtt, salt og sprøtt. De vakreste konfekter med speilblank overflate har også blitt fortært, med den største begeistring.
Sjokolademakerene har alle sitt særpreg og deler gjerne noen av sine favorittsmaker med deg. Oppskriftene passer fint for alle, fra de enkleste til de litt mer avanserte som krever litt øvelse. Her fristes det med inkakakao, fløyelsmyk ganache som smelter på tungen, små lekre konfekter, spennende marsipan, sjokoladeplater og andre fantastiske smaker, så her er det bare å glede seg.
Sjokoladeeventyret ditt starter her 25 fantastiske produsenter av håndlaget sjokolade og konfekt.
Forlag SjokoladeNorge
Utgivelsesår 2022
Format Innbundet
ISBN13 9788230355343
EAN 9788230355343
Omtalt sted Norge
Språk Bokmål
Sider 264
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket