Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder oppskrifter på kaker, desserter og drikker der sjokolade er en viktig ingrediens. Du finner bl.a. oppskrifter på sjokoladekake, croissanter, sjokoladetrøffel, sjokolademarmelade, is, sjokolademousse og marengs.
Omtale fra forlaget
Myk og fløteaktig eller hard og mørk? I denne boken finner man de aller beste oppskriftene på klassiske sjokoladenytelser og dessuten nye tips til hva man kan lage av eller med sjokolade. Forfatteren Marie Skogström er en prisbelønt dessert- og konfektkunstner.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 2005
Format Innbundet
ISBN13 9788203232619
EAN 9788203232619
Språk Bokmål
Sider 65
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket