Tweed, sjefen for det britiske etterretningsbyrået, blir offer for en sammensvergelse og tvunget til å flykte. Han har ansvaret for transporten av datamaskinen Sjokkbølge, som kan sikre verdensfreden. Da han når gjemmestedet i Sveits, hører han at skipet som Sjokkbølge er om bord i, er kapret. Statsrådet for Utenriksdepartementet leder jakten på Tweed, og ber alle etterretningssjefene i Europa, som før var Tweeds venner, om å anholde ham. Europas beste leiemorder har fått i oppdrag å drepe ham. Tweed lar seg likevel ikke stanse, og setter igang et motangrep for å avsløre motstanderen.
Forlag Ex Libris forl.
Utgivelsesår 1993