Sjømat

fisk og skalldyr med en moderne vri

av (oversetter).

Spektrum 2005 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder blant annet oppskrifter på forretter, hverdagsmat og eksotiske retter. Et eget kapittel tar for seg grunnregler for valg av og tilberedning av sjømat. Har register.

Omtale fra forlaget

Boken inneholder blant annet oppskrifter på forretter, hverdagsmat og eksotiske retter. Et eget kapittel tar for seg grunnregler for valg av og tilberedning av sjømat. Har register.

Bokdetaljer

Forlag Spektrum

Utgivelsesår 2005

Format Heftet

ISBN13 9788278222928

EAN 9788278222928

Serie Spektrums tykke matbøker

Språk Bokmål

Sider 399

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket