Sjøfolkenes minnealbum

av (forfatter) og Hans Brundtland (forfatter).

Edvarden forl. 2005 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken tar for seg sjøfolks liv, spesielt etter 2. verdenskrig. Gjennom korte tekster og hundrevis av bilder, forteller forfatterne om daglig dont, hyggelige havner, fest og feiring, fotball og fritid. Her beskrives det gode kameratskapet, som var spesielt viktig hvis skip ble rammet av ulykker.

Omtale fra forlaget

"Sjøfolkenes minnealbum" er bok nummer fire i serien om sjøfolks liv, særlig etter 2. verdenskrig. Gjennom korte tekster og hundrevis av unike bilder forteller forfatterne om daglig dont, hyggelige havner, fest og feiring, fotball og fritid. Det gode kameratskapet beskrives, noe som var spesielt viktig hvis skip ble rammet av ulykker. Edvarden Forlag har tidligere utgitt "Vi som dro til sjøs", "Sjøfolkenes hemmeligheter" og "Den store boken om Amerikabåtene". Disse sjømannsbøkene er solgt i mer enn 30 000 eksemplarer. Responsen har vært enestående, noe som skyldes de mange flotte bildene og en usnobbet stil der historiene fortelles rett fra levra. Medias dom "Disse eventyrlige og opplysende bøkene bugner av kunnskap som har gått hus forbi i de forholdsvis tallrike bøkene om skip, redere, tonnasje og rederier." ESPEN SØBYE, Dagbladet "Det er en fantastisk historie forfatterne har å fortelle." VI MENN "Vi som dro til sjøs" is an important documentation from the 1950-70's" NORWAY TIMES på lederplass "Det er få bøker jeg har fått i hende i det nye årstusen jeg har lest på så strak arm som "Vi som dro til sjøs". JON MICHELET, BERGENSAVISEN "Nå har etterkrigstidens sjøfolk fått sitt arbeidsliv dokumentert i en praktfull og omfangsrik bok." LARS HELGE NILSEN, Bergens Tidende

Bokdetaljer

Forlag Edvarden forl.

Utgivelsesår 2005

Format Innbundet

ISBN13 9788299649513

EAN 9788299649513

Omtalt tid 1945-1999

Omtalt sted Norge

Språk Bokmål

Sider 169

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

3 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket