Om fire dager står hun ansikt til ansikt med sin morder … Charlie Grant vet at hun vil bli drept. Hun vet at det vil skje om fire dager. Charlie oppsøker politietterforsker D.D. Warren ute på en åstedsgransking, der hun forteller sin historie: Av tre barndomsvenninner, er det bare henne igjen. De to andre er myrdet. Begge på samme dag i året, den 21. januar. Om fire dager er det hennes tur. Charlie er det siste offeret … I utgangspunktet er D.D. skeptisk. Usikker. Mange detaljer viser seg å stemme, andre gjør det ikke. Og D.D. mistenker at Charlie skjuler en mørk hemmelighet. Hun er tøff, hard og veltrent – klar til å kjempe til døden. Hvorfor ber hun om hjelp, når hun åpenbart akter å forsvare seg selv? Hvor langt vil hun gå for å overleve?
Utgivelsesår 2012
ISBN13 9788202391584
EAN 9788202391584
Serie D.D. Warren (6)
Genre Politi og detektiver Krim
Veldig usikker på om jeg ville gi en 3'er eller en 4'er. Absolutt en midt på treet-bok, men den tok seg opp etterhvert og ble avsluttet med en overraskende vri.
Gjentakende, spenningsløs og fullstendig forutsigbar. Dette er den dårligste boken jeg har fullført.
Omtrent midt i boka følte jeg at det var så åpenlyst hvem som var den skyldige og hva som ville skjer at jeg nesten hadde lyst til å legge boka fra meg. God historie og spennende, men litt langtrukken. Kommer likevel til å prøve meg på andre bøker av henne.
slett ikke dum!!