Siste natt på Naxos

av (forfatter).

Norske bøker 2005 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Per Christian Dahl mister styring og kontroll over sitt eget liv etter møtet med en ukjent kvinne utenfor byens reisebyrå. En fremmed kraft tar styring, og han bestiller en reise til samme sted som kvinnen. Det blir mange dramatiske opplevelser i jakten på nærkontakt med den unge damen, og det blir mer dramatisk enn han kunne forestilt seg.

Omtale fra forlaget

Det var en ung dame, litt kraftig, men ikke på noen måte tykk, som eide øynene. Hun sto på hans høyre side, noen meter unna. Per Christian følte at blikket ga et slags signal: En lengsel? Ønske om kontakt? Han visste ikke. Noe inne i ham tok tak i følelsene. Han måtte vike blikket, så på bildet av middelhavet uten å fokusere på noe bestemt. Kvinnen flyttet også blikket, følte han, og beveget seg mot inngangsdøra. Men før hun forsvant inn i lokalet stoppet hun opp og tittet på Per Christian nok en gang, for så med en antydning av et smil å bli borte for ham. Han ble bare stående, litt lamslått av opplevelsen, men aller mest forvirret. Det var ikke vanlig for ham å oppleve slikt...." Per Christian Dahl mister styring og kontroll over sitt liv etter møtet med en ukjent kvinne utenfor byens reisebyrå. En fremmed kraft tar styring, og fører ham ut på en reise i utfordrende, spennende og dramatiske opplevelser i jakten på nærkontakt med den unge damen. Greier han det? Og til hvilken pris? En spenningsroman du nødig vil legge fra deg!

Bokdetaljer

Forlag Norske bøker

Utgivelsesår 2005

Format Heftet

ISBN13 9788281120334

EAN 9788281120334

Omtalt sted Hellas

Språk Bokmål

Sider 223

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket