Kjærligheten kjenner ingen grenser Fortvilet etter bruddet med Joakim søker Selma seg til tjernet i skogen. Til sin forundring finner hun Joakim der, og i et svakt øyeblikk søker hun trøst hos ham. Men da Joakim ber henne om å ta ham tilbake, er det som hun bråvåkner. Joakim blir rasende av avvisningen, beskylder Selma for å ha holdt ham for narr og forlater henne … Det begynte et sted dypt inne i kroppen, et skrik av sorg og raseri bygde seg opp og kjempet seg frem. Hun kjente ikke igjen sin egen stemme da lyden fant veien ut av henne, det lød mest av alt som et dyr i nød, før den ble slukt av de dype skogene rundt henne. Helt oppgitt sank hun til slutt sammen på knærne. Hun skulle aldri få være hans igjen. Det var over.
Utgivelsesår 2014
ISBN13 9788202475048
EAN 9788202475048
Serie Misteltein (8)
Genre Romantikk
Omtalt tid 1918-1939
Selma tør ikke å fortelle Joakim om kapteinens trusler. Det må bli Einar eller henne, Joakim kan bare få beholde en av dem i livet sitt. Hun holder ikke ut tanken på å leve uten Joakim. Nå står hun foran sitt livs vanskeligste valg. I Horten Guldsmedforretning skjønner hun at det ikke kan vente
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket13 bokelskere følger dette verket.