Sinus

påbyggingsboka T : lærebok i matematikk : påbygging til studiekompetanse i dei yrkesfaglege programma

av (forfatter), Odd Orskaug (forfatter), Audhild Vaaje (forfatter), Finn Hanisch (forfatter), Per Ragnar Møkleby (illustratør), Terje Sundby (illustratør) og Tore Oldervoll (illustratør).

Cappelen Damm 2012 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Matematikkbok for elever på yrkesfaglige utdanningsprogram som har T-planen fra Vg1, og som vil utvide matematikken for å få generell eller spesiell studiekompetanse. Boka inneholder den delen av kurset 1T som ikke blir lest i Vg1 på yrkesfagene, og i tillegg hele kurset 2T. Hva er spesielt med denne boka? • Vi arbeider videre med anvendelser av den tradisjonelle matematikken. • Vektorregningen er forenklet fra Sinus 2T og tilpasset elevgruppen. • Elevene lærer å løse mange praktiske problemer i sannsynlighetsregning ved hjelp av binomiske og hypergeometriske modeller. • Boka grundig opplæring i bruk av digitale verktøy som GeoGebra. • Lommeregnerstoffet er samlet bak i boka. • Boka vektlegger arbeidet med matematiske modeller. • Den inneholder få matematiske bevis. • Alle delkapitler begynner med enkle eksempler og oppgaver. Teoridelen er oppbygd på samme måten som i de andre bøkene i Sinus-serien. Oppgavedelen er nivådelt i kategori 1 og 2, og med blandede oppgaver til hvert kapittel. Gratis fagnettsted for lærere og elever Nettstedet følger hver bok med den samme inndelingen i kapitler og delkapitler som i boka. Nettstedet inneholder interaktive oppgavesekvenser, kontrolloppgaver med løsninger til alle kapitlene i alle bøkene, fullstendige løsninger på oppgavene i teoridelen o.a. Dette gir alternativ innlæring av lærestoffet, og elevene lærer å bruke digitale verktøy. Nettstedet kan bidra til å gjøre differensieringen enklere. Det er nå også lagt ut passordbelagte lærersider med kapittelprøver på sinus.cappelendamm.no. Komponenter • lærebok med teoridel foran og oppgavedel bak • fagnettsted for elever og lærere, gratis

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2012

Format Innbundet

ISBN13 9788202370558

EAN 9788202370558

Språk Nynorsk

Sider 368

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Andre utgaver