Boken retter søkelyset mot samtidens utsorterte - taperne, de sinte og villfarne. Mye av det vi ser av uro og fiendtlighet, kan forstås som resultat av en feilslått politikk, der unge mister retningen på livet. Sinte, unge, villfarne menn er et fenomen som springer ut av store og hastige endringer i økonomien, et prekært arbeidsliv og Vestens ulykksalige kamp mot terror. I konkurransesamfunn som hyller vinnere, er omtanken for taperne mindre. Boken henvender seg til lærere, skolens støtteapparat, sosial- og helsearbeidere, samfunnsvitere, politi og studenter. Arne Klyve er samfunnsviter og arbeider i rusfeltet og ved kompetansesenter for læringsmiljø. Han har tidligere redigert og skrevet flere bøker om utfordrende unge.
Forlag Fagbokforlaget
Utgivelsesår 2016
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket"Det er to former for barnemishandling, Senor Doutor", sa jeg. "Den ene, den man leser om, er seksuelt overgrep. Det er den mest sjokkerende. Men den andre typen kan være like brutal." "Og hva er det?". " Å ikke vise kjærlighet".