Sin egen skjebne

Midnight fire media 2004 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos ark.no

I skjebnens bok finnes alt, alle hendelser, alle tider, alt som har vært, som er, som vil komme, alt som kan bli, alt som kunne ha vært. Men hvem skriver den? Hvem fører pennen? Hvem vender hver enkelt av sidene, så mange at de ikke kan telles, mens de blåser i vinden? Skriver den kanskje seg selv, med en penn som beveger seg av seg selv over de gulnete arkene? Eller er det en hånd som beveger pennen, en som ikke kan sees, en som strekker seg tilbake i fortiden, tilbake til tiden før alt ble til, før tiden selv ble til, og som skaper seg selv av intet? Timothy Joyce er en gåte, en mann uten fortid, som dukker opp fra ingensteds, for så å gå fullstendig amok i en lamslått verden. Jeremy Zahn jakter på Timothy Joyce. Det virker som om han alltid har jaktet på han, fra gamle London, fra englenes øy, hvor det blir sagt at de møttes for første gang, til englenes by i California, den nye verden. Her, på den skjelvende jorden, etter konfrontasjoner som strekker seg over hele verden i tid og sted, vil de to kjempe for siste gang. Og resten av verden ser på, og skjelver i sine fastfrosne hjerter.

Forlag Midnight fire media

Utgivelsesår 2004