Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder over 200 oppskrifter på italiensk, fransk og amerikansk mat. Alle rettene blir vist på helsides fargefotografier. I tillegg til oppskriftene, finnes også råd om valg av utstyr, og menyforslag. Bak i boka finnes forklaring til endel ord som benyttes i forbindelse med matlaging.
Omtale fra forlaget
Boka inneholder over 200 oppskrifter på italiensk, fransk og amerikansk mat. Alle rettene blir vist på helsides fargefotografier. I tillegg til oppskriftene, finnes også råd om valg av utstyr, og menyforslag. Bak i boka finnes forklaring til endel ord som benyttes i forbindelse med matlaging.
Forlag Weldon Owen Williams-Sonoma
Utgivelsesår 2000
Format Innbundet
ISBN13 9781892374356
EAN 9781892374356
Språk Engelsk
Sider 304
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket