I Simon og Kaia bader vil begge sitte under vannkrana. Dermed blir det krangel. Mamma prøver så godt hun kan å få de to kranglefantene til å bli venner igjen. I Simon og Kaia kler på seg skal Simon og Kaia ut å leke, og mamma har funnet fram tøy til dem. Men Simon og Kaia vil ikke kle på seg, og finner på litt av noen rampestreker.
Simon og Kaia. Kaia og Simon. Kranglebok, rampebok. Simon lugger. Kaia hyler. Sinnabok, tøysebok. Mamma må ta Kaia på fanget. Mamma må holde Kaia fast. Badebok, kle-på-bok. Hvor er Simon? Hvor er Kaia? Gjemmebok, finnebok. Søskenbok, trassebok. Hvor er buksa? Hvor er sokken? Dumme sokken. Dumme mamma.
Denne boka består av to historier:SIMON OG KAIA BADER . en liten kranglebokSIMON OG KAIA KLER PÅ SEG . en liten rampebok
Forlag Bokklubbens barn
Utgivelsesår 2001
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket7 bokelskere følger dette verket.