Omtale fra forlaget
Hva vil du spise? For mange er svaret enkelt: asiatisk eller italiensk.
I denne kokeboka tar matblogger og Masterchef-finalist Silje Sandberg våre sultne mager og nysgjerrige ganer på alvor. Fellesnevneren er mat med masse dybde og smak. Steg for steg lærer du å løfte raske hverdagsfavoritter til nye høyder. Her finner du klassiske pastaretter og asiatiske umamibomber, men også det du vil ha til helgekos og fest, når du kan bruke litt mer tid over grytene. Boka inneholder mer enn 100 oppskrifter til lunsj, middag, tilbehør og baking.
Gjennom tydelige forklaringer, smarte triks og et fast utvalg ingredienser viser Silje hvordan du enkelt kan lykkes med kokkeleringen. Hennes mål er å øke din kjøkkenselvtillit og dine matkunnskaper uten bruk av vanskelige begreper. En crudité er tross alt bare et fint navn på en salat. Men det viktigste av alt? Smak. Masse smak.
Silje Sandberg er matblogger, tobarnsmor, Masterchef-finalist 2020, vinelsker, sosial junkie, kokeboksamler og evig optimist.
Blogg: siljespiser.no. Instagram/Facebook: @siljespiser
Forlag Bonnier norsk forlag
Utgivelsesår 2022
Format Innbundet
ISBN13 9788234705441
EAN 9788234705441
Språk Bokmål
Sider 239
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket