Signatur :1NORSK FOR YRKESFAG GRUNNKURSArbeidsbok for studieretningane for. formgivingsfag. sal og service. medium og kommunikasjonSignatur er eit læreverk i norsk for yrkesfaglege studieretningar i den vidaregåande skolen.
Signatur består av to elevbøker:
Signatur 1Norsk for yrkesfag grunnkursBoka inneheld studiedel og tekstsamling som dekkjer modul 1 i læreplanen.
Signatur 2Norsk for yrkesfag vidaregåande kurs 1Boka viderefører emna frå grunnkursboka og dekkjer modul 2 i læreplanen.
ArbeidsbøkerTil kvar av elevbøkene høyrer fire arbeidsbøker, som til saman dekkjer dei tolv yrkesfaglege studieretningane.
Ressursbok for lærarenTil kvar av elevbøkene høyrer ei ressursbok for læraren med forslag til terminplanar, undervisningsopplegg, kopieringsoriginalar og anna stoff til læraren.
Forlag Samlaget
Utgivelsesår 2000