Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken presenterer det sicilianske kjøkken med ulike oppskrifter. Disse er fordelt på antipasti; forretter, primi piatti; første rett, secondi patti; andre rett og dolce e caffé; dessert og kaffe.
Omtale fra forlaget
To menn på en reise gjennom Sicilias matkultur og historie. Den ene av dem for å finne sine røtter. Her presenteres det beste øya har å by på av mat og drikke. Et reisebrev med stemningsfulle rapporter om dagliglivet. En reiseguide som viser deg veien til de beste stedene. Sicilianske spesialiteter. De beste oppskriftene. Morsomme anekdoter og historier. Boka er et funn for alle elskere av det italienske kjøkkenet.
Forlag Fortellerforlaget
Utgivelsesår 2008
Format Pakker
ISBN13 9788281030442
EAN 9788281030442
Omtalt sted Italia
Språk Bokmål
Sider 87
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket