CD-en inneholder vinnersanger fra TV-programmet Julemorgens store sangtekstkonkurranse for barn. CD-en inneholder sanger fra Julemorgen 2004 med hovedtemaet framtida.
Shuba-duba-duba er den fjerde CD'en Nissa Nyberget og Elisabeth Lindland gir ut med vinnersangene fra TV-programmet "JULEMORGEN"s store sangtekstkonkurranse for barn. I løpet av 7 sesonger har 7.500 innsendte tekster blitt til 75 sanger, alle med Nissas melodier. Her er de 13 nyeste - fra "Julemorgen" 2004 - der hovedtemaet var "Fremtiden". Disse vil høyst sannsynlig bli godt presentert på Tusenfryd der de skal ha nesten daglige show i hele juli. Tidligere utgivelser er "Barnas beste sanger fra Julemorgen" (1999/2003), "Casta la vista" (2002) og "Soria Moria" (2004 - nominert til Spellemannprisen)
Forlag Barneselskapet
Utgivelsesår 2005