Forlag Pocket Books (Mm)
Format Paperback
Frisk korthistoriesamling fra 1992 som eksklusivt handler om kun musikkrelaterte temaer, for det meste metallmusikk. Det er noen kjedelige historier, men også noen gullkorn å regne som fikk meg til å dra på smilebåndet ved siste linje. Absolutt verdt å lese gjennom hvis du er glad i rock og metall, med masse referanser og også bruk av virkelige personligheter vridd om til en skrekkversjon av livene deres, f.eks. en Jimi Hendrix som ble besatt av voodoo-magi og gikk så langt at han tok livet av noen for å få fred i sjelen sin. Mer bruk av grafisk beskrivelse av vold enn psykologiske skrekkhistorier. Noen veldig bisarre historier også, inkludert "Vargr Rule" som bare er helt bisarr med varulver og voldtekt av mennesker. Grøsselige bilder som sitter igjen, men en unik samling i det hele tatt, og skulle ønske det fantes mer fiksjonslektyre i denne kategorien.
Masse musikkbegreper og radio og produksjonsterminologi, og også en historie fra Stephen King.
En del skrivefeil gjennom boken var kjedelig, særlig da når det var skrivefeil også i bruk av tittelen i selve historien... Da er det slappt altså! Men ruller terningen som ender på 4 allikevel.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketHe swept in with the look of a crazed stallion, and even in Christine's drug-induced haze, she smelled a stench like rotting meat, or maybe rotting souls. He didn't seem to enter the room so much as envelop it.