Et kvart århundre etter Richard Nixons avgang, lovte president Gerald Ford at verden skulle bli som før, men slik ble det ikke. Watergateskandalen og tiltakene mot framtidig maktmisbruk vil alltid ha en varig innvirkning på presidenter og på landet. I denne boka tar forfatteren oss inn i administrasjonen til Ford, Carter, Reagan, Bush og Clinton for å beskrive hvordan hver og en oppdaget at presidentembetet var forandret for alltid. Han viser oss konsekvensene av de nye etiske lovene, den oppmuntrende kongressen og media, og om grundige etterforskninger som mer og mer fjerner privatlivet og beskyttelsen som en gang var forventet for nasjonens leder. Har stikkordregister.
Forlag Touchstone Books
Utgivelsesår 2000