Sesongmat

av (forfatter), Fredrik Hald (forfatter) og Øystein Klakegg (illustratør).

Kom forlag 2014 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

SESONGMAT er en bok om de beste norske råvarene. Boken følger året og henter for hver måned frem det fremste norsk natur kan by på, og dette munner ut i 80 utsøkte oppskrifter.
SESONGMAT formidler opplevelser knyttet til kvalitet og innhøsting av råvarene, samt faglig og historisk bakgrunn for råvarenes plass i det norske kjøkkenet. Råvarenes egenskaper og bruksmuligheter står i fokus og i 80 fristende oppskrifter forenes tradisjonell og moderne matlaging.
Bak boken står forsker og forfatter Stein Mortensen, kokken Fredrik Hald og fotografen Øystein Klakegg.
Økt bevissthet og kunnskap om råvarer gjennom sesongene vil forhåpentlig styrke norsk matkultur og stimulere til å lage spennende, sunn og god mat gjennom hele året.

Bokdetaljer

Forlag Kom forlag

Utgivelsesår 2014

Format Innbundet

ISBN13 9788293191261

EAN 9788293191261

Språk Bokmål

Sider 272

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket