Omtale fra forlaget
SESONGMAT er en bok om de beste norske råvarene. Boken følger året og henter for hver måned frem det fremste norsk natur kan by på, og dette munner ut i 80 utsøkte oppskrifter.
SESONGMAT formidler opplevelser knyttet til kvalitet og innhøsting av råvarene, samt faglig og historisk bakgrunn for råvarenes plass i det norske kjøkkenet. Råvarenes egenskaper og bruksmuligheter står i fokus og i 80 fristende oppskrifter forenes tradisjonell og moderne matlaging.
Bak boken står forsker og forfatter Stein Mortensen, kokken Fredrik Hald og fotografen Øystein Klakegg.
Økt bevissthet og kunnskap om råvarer gjennom sesongene vil forhåpentlig styrke norsk matkultur og stimulere til å lage spennende, sunn og god mat gjennom hele året.
Forlag Kom forlag
Utgivelsesår 2014
Format Innbundet
ISBN13 9788293191261
EAN 9788293191261
Språk Bokmål
Sider 272
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket